Liity jäseneksi


 
Tervetuloa mukaan toimintaamme!Voit liittyä Salon seudun Suomi-Viro-seuran jäseneksi lähettämällä yhteystietosi jäsenasioiden hoitajalle sähköpostitse paula.paavola(at)pp1.inet.fi (kirjoita (at) sanan kohdalle @-merkki).


Ilmoita nimesi ja osoitteesi lisäksi puhelinnnumero ja sähköpostiosoite. Voit myös ilmoittaa yhteystietosi puhelimitse 0400 526558.


Vuosittainen jäsenmaksu on 18€ 
Jäsenmaksu maksetaan seuran pankkitilille FI61 5334 0020 0045 33, Salon seudun Suomi-Viro seura/jäsenmaksu.

 


Jäsenmaksun maksaneet saavat Viro-Nyt-lehden. Viro.nyt on Suomen Viro-yhdistysten liiton julkaisema lehti, joka on ilmestynyt vuodesta 2001. Viro.nyt tavoittaa keskimäärin 3500 lukijaa ympäri Suomen. Se on ikkuna Viron tapahtumiin, Suomen Viro-aiheisten tapahtumien muistio ja hyvä lukulehti.
Viro.nyt ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se lähetetään kaikille SVYL:n paikallisseurojen jäsenille sekä tietenkin lehteä tilaaville kirjastoille ja yksityishenkilöille.

Henkilötietojen käsittely Salon Suomi-Viro-seurassa


Noudatamme kaikessa toiminnassamme asetusten ja lainsäädännön asettamia velvoitteita henkilötietojen käsittelyssä.
Keräämme toimintamme tarkoituksen kannalta vain tarpeellista ja välttämätöntä tietoa. Keräämme tietoja palvelun toteuttamiseksi, vastataksemme yhteydenotto- ja palvelupyyntöihin sekä voidaksemme viestiä jäsenillemme.
Keräämme tietoa suoraan jäseniltä. Tiedonkeruu tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamisten yhteydessä.
Tietoja käsitellään asianmukaisesti ja huolellisesti, eikä tietoa jaeta ilman suostumusta eteenpäin.
Tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika, joka riippuu kerätyn tiedon tarkoituksesta.
Kolmannet osapuolet, joiden palveluita käytämme, ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta henkilötietojen käsittelyn osalta.

 

COPYRIGHT © 2006 - 2023 SALON SEUDUN SUOMI-VIRO SEURA RY